Groepslessen

Samen trainen stimuleert en motiveert. Elke dag worden bij Sports & Science verschillende groepslessen gegeven. Van TWO tot Yoga, van Spinning tot Bodypump. Op lekkere hedendaagse muziek traint u op verschillende manieren, waardoor u na een uur uw hele lichaam heeft getraind. Er zit voor iedereen wel een leuke groepsles bij. Ook voor senioren en kinderen. Kijk op ons beweegrooster voor de tijden van de verschillende lessen en doe gewoon een keer mee. U kunt altijd aansluiten, behalve bij bepaalde Spinninglessen, dan is het gewenst om een fiets van tevoren te reserveren.

Powertraining

Powertraining is een effectief programma, dat uw fysieke fitheid en gezondheid verbeterd. De reden dat deze manier van fitness meer aandacht krijgt is omdat veel mensen wel sporten, maar vaak hun doelen niet behalen omdat ze in het algemeen onder hun grens trainen en te algemene schema’s afwerken. De motivatiefactor is laag en mensen haken eerder af. Bij Powertraining werkt u aan uw algehele gezondheid, coördinatie, explosieve kracht en uithoudingsvermogen op een uitdagende en gevarieerde manier, die bij iedereen past én werkt.  De trainingen worden aangepast aan de mogelijkheden en het niveau van de deelnemers (kinderen tot 100 jarigen).

Total Work Out

Een les voor echte conditievreters. Iedereen die iets aan zijn conditie wil doen kan hier zijn hart ophalen. In deze fun work-out vol verrassende elementen zitten de onderdelen spierversterking en een deel cardio ter verbetering van uw uithoudingsvermogen.

Pump

Op zoek naar een krachtige uitdaging? In deze les gaan de gewichten op de stang en met opzwepende muziek worden alle spiergroepen veilig aan het werk gezet. Geen pasjes, maar een les die werkt aan kracht & uithoudingsvermogen en die goed is voor figuurcorrectie en vetverbranding.

Yoga

Fitheid is veel meer dan fysiek sterk zijn, óók uw geest moet in conditie zijn. ClubYoga is een training waarmee u werkt aan uw lichaam én geest. De stem van de coach en de klanken van de muziek nemen u mee, even weg van de drukte. Ontspanning en inspanning wisselen elkaar af. De yogaoefeningen hebben als doel uw spieren sterker en langer te maken, terwijl u tevens ontspant.

Spinning

Springt u liever op de fiets? Ook dat kan bij Sports & Science. In groepsverband fietsen met opzwepende muziek. Een echte conditievreter en iedereen doet mee op zijn of haar eigen niveau!

BBB (Buik-Benen-Billen)

Wilt u in de zomer een strakker lichaam, doe dan mee aan deze les! Door middel van een intensieve maar leuke training van een uur, komen uw buik, benen en billen uitgebreid aan bod.

Pilates

Wilt u op een rustige manier uw conditie verbeteren en de balans tussen uw lichaam en geest vinden? Dan is Pilates iets voor u. Met Pilates werkt u aan de samenhang tussen kracht, souplesse en controle, ieder op zijn of haar eigen niveau. Door deze samenwerking bereikt u een goede algehele conditie, wat resulteert in een ultieme balans tussen lichaam en geest.

Buikspierkwartier

Dagelijks kunt u meedoen met het buikspierkwartier. Tijdens deze groepsles traint u uw buikspieren en uw romp.

Senioren

Blijf fit en doe mee aan deze leuke en afwisselende les! Onder begeleiding van een instructeur traint u samen met uw leeftijdsgenoten op een veilige manier aan het verbeteren en behouden van uw kracht, uithoudingsvermogen, balans en coördinatie. Uiteraard speelt de gezelligheid ook een belangrijke rol tijdens deze les.

Circuit

Een uur aan de slag met wisselende spiergroepen. Altijd gevarieerd en geschikt voor ieder niveau.

Kinderyoga

Er komt in deze tijd veel op kinderen af waardoor het van belang is kinderen handvatten aan te reiken om te filteren en bij zichzelf te kunnen blijven. KinderYoga biedt hierin ondersteuning door op een speelse manier te leren ontspannen. KinderYoga bevordert souplesse, kracht en evenwicht in fysiek en mentaal opzicht. De lessen bestaan uit afwisseling van dynamisch bewegen en rustmomenten, afgestemd op de belevingswereld van het kind. Door de yoga oefeningen worden ze zich bewust van hun ademhaling, ontwikkelen hun zintuigen en leren het verschil te voelen tussen spanning en ontspanning. Vanuit het ‘voelen’ leren ze hun gevoelens te uiten en ontwikkelen ze hun sociale vaardigheden. Ze krijgen meer rust en uiteindelijk vertaalt zich dat ook in een betere concentratie. Kinderyoga is geschikt voor kinderen van 6 tot 12 jaar.

Weerbaarheid

Sta sterk in je schoenen, ken je grenzen en voel je zeker! Kinderen worden vaak geconfronteerd met onzekere situaties. Op school, maar ook tijdens het buitenspelen of op de sportclub. Wilt u dat uw kind zich zekerder voelt? Weerstand kan bieden aan pestgedrag? Tijdens deze training wordt uw kind op een leerzame en speelse manier steeds weerbaarder. Wordt geschoold en getraind om zich fysiek en mentaal beter te kunnen weren bij tegenslagen of conflicten. Gedurende 10 weken leren de kinderen zelfverdedigingstechnieken, krijgen fitheidsoefeningen en leren ze omgaan met “schoolpleinsituaties”. De cursus wordt afgesloten met een examen en diploma. Zelfvertrouwen, controle, ademhaling, mondigheid, hulp (durven) vragen, herkennen van een dreigende situatie, fysieke zelfverdedigingstechnieken, fitter én sterker worden; het komt allemaal aan bod! De cursus Weerbaarheid is voor kinderen van 6 tot 12 jaar.

HIIT

HIIT staat voor High Intensity Interval Training. Dit is voor de getrainde mensen die een uitdaging willen aangaan en zichzelf tot het uiterste willen pushen. Verbeter je conditie, kracht en doorzettingsvermogen. Uiteraard kunt u in overleg met een van onze deskundigen verantwoord opbouwen.

SPORTS & SCIENCE


Hoeflingweg 20
7241 CH Lochem
T: 0573-253164
E: info@sports-science.nl

OPENINGSTIJDEN


Maandag t/m donderdag
8.00 – 22.00 uur
Vrijdag
8.00 – 21.00 uur
Zaterdag 8.00 – 12.00 uur Zondag 10.00 – 13.00 uur
Sports & Science
Hoeflingweg 20
7241 CH Lochem
T: 0573-253164
E: info@sports-science.nl

OPENINGSTIJDEN


Maandag t/m donderdag
8.00 – 22.00 uur
Vrijdag
8.00 – 21.00 uur
Zaterdag
8.00 – 12.00 uur
Zondag
10.00 – 13.00 uur

VOLG ONS

sports-science-facebook_button  FACEBOOK