Algemene fysiotherapie en Evidence Based

Als je fit en vitaal in het leven wilt staan…

U bent het zo gewend: even de trap op om iets boven te halen of bukken om iets op te rapen. Wat als dat ineens niet meer gaat? Dat u een beperking krijgt in uw bewegen, kracht, coördinatie of in conditie? De klachten waarmee patiënten bij de fysiotherapeut komen, zijn heel uiteenlopend. Ze variëren van pijn, zwellingen en beperkingen in de beweging tot krachtvermindering en ademhalingsproblemen. Of u nu klachten aan uw bewegingsapparaat heeft ten gevolge van uw werk, sporten, een ziekte of door inactiviteit, bij Sports & Science bent u altijd aan het juiste adres. Hier werken professionals aan uw herstel, en zorgen ervoor dat u weer beter kunt bewegen én leven!

Sports & Science is een sportmedisch gezondheidscentrum waar fysiotherapeutische zorg wordt gecombineerd met verantwoord bewegen. Bewegen geldt hierbij voor ons als middel om úw doel, als een betere gezondheid, fitter worden, van een blessure genezen, dagelijkse handelingen goed kunnen doen, uw chronische ziekte beheersen of af te vallen, te helpen bereiken. Bewegen wordt dan ook altijd op “beweegrecept” aan u afgegeven, omdat iedereen een ander doel heeft en dus een eigen specifiek recept nodig heeft!

Onze behandelingen zijn gebaseerd op de zogenaamde Evidence Based fysiotherapie; dit houdt in dat de behandelingen een wetenschappelijke onderbouwing hebben en dat uw hulpvraag centraal staat. Voeg hierbij de praktische en specialistische ervaring van de fysiotherapeut toe en bewegen kan ingezet worden als effectief medicijn.

Bewegen betekent meedoen. Meedoen betekent een beter leven. Onze fysiotherapeuten helpen u weer te gaan bewegen. Te dúrven bewegen en dus weer mee te doen!

Voor wie?

U kunt bij Sports & Science terecht voor alle vormen van fysiotherapie en bent welkom zonder verwijsbrief.

SPORTS & SCIENCE


Hoeflingweg 20
7241 CH Lochem
T: 0573-253164
E: info@sports-science.nl

OPENINGSTIJDEN


Maandag t/m donderdag
8.00 – 22.00 uur
Vrijdag
8.00 – 21.00 uur
Zaterdag 8.00 – 12.00 uur Zondag 10.00 – 13.00 uur
Sports & Science
Hoeflingweg 20
7241 CH Lochem
T: 0573-253164
E: info@sports-science.nl

OPENINGSTIJDEN


Maandag t/m donderdag
8.00 – 22.00 uur
Vrijdag
8.00 – 21.00 uur
Zaterdag
8.00 – 12.00 uur
Zondag
10.00 – 13.00 uur

VOLG ONS

sports-science-facebook_button  FACEBOOK